Известие

Collapse
No announcement yet.

Цена на 166 в нета

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
    Прочети пак последните 2 изречения от предишния ми пост и ще разбереш какво искам да кажа
    Щом я карам значи изглежда мога да си я позволя отделно е въпроса, че е просто нагла кола и гълта много пари.
    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 15:32.

Comment

Колега ,вземи си едно пунто 1.1 или 1.2 8 клапана и си готов данъка му е 8 кинта а ангренажа му е 25 кинта даже да скъсаш ремък няма да правиш ремонт защото не удря клапаните в буталата ,гори малко.. не като тези алфи ...
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Щом я карам значи изглежда мога да си я позволя отделно е въпроса, че е просто нагла кола и гълта много пари.
        Живееш в барака- минимум данък.
        Живееш в палат - .......................
        Колега в един пост пишеш - че имала само возия, екстри и външен вид. Аз добавям страхотни двигатели, и какво искаш от една кола...
        Що се отнася до термостатите, преди 1.5 години имах Вектра Ц (2002) на която сменях термостата в БОВА-та ...- 235лв...
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Темата от цената в нета прерасна в колко гадна е тая кола.. Connor нямаш ли си друга работа?
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
            Темата от цената в нета прерасна в колко гадна е тая кола.. Connor нямаш ли си друга работа?
            Значи хайде прочети всеки мой пост внимателно и тогава си поствай глупавите и неподготвени коментари. Нямам намерение да се цитирам по няколко пъти и да уточнявам специално за твоя милост.

Comment

Connor, твоето мнение вече е ясно, разбирам те напълно. Има колеги с противоположната позиция, включвам и себе си тука, и не е нужно да се налагаме един на друг. Темата според мен отдавна е за ключ. Малко сме все пак хората с тия екзотични машини, още по-малко сме във форума, да не се джавкаме
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Connor, твоето мнение вече е ясно, разбирам те напълно. Има колеги с противоположната позиция, включвам и себе си тука, и не е нужно да се налагаме един на друг. Темата според мен отдавна е за ключ. Малко сме все пак хората с тия екзотични машини, още по-малко сме във форума, да не се джавкаме
                НЯма проблем, просто човека погрешно ме разбра и ми се нахвърля. Изтъквам минусите на колата просто. Естествено че я харесвам щом все още я карам, но си има работи които негодувам спрямо нея и не са малки неща, това е. Предлагам и аз да се заключва темата, мисля че се изчерпахме по този въпрос. Просто някои хора не искат да приемат, че автомобила има минуси, а гледат с розови очила.

Comment

Еми и аз не искам да се джавкаме, ама не ми е приятно като някой ми казва колко ми е "гадна" колата в собствения й форум. Просто на колегата като не му харесва колата защо трябва да му четем жалбите колко е нагла колата, колко пари гълтала, какъв К.Р е... и да не продължавм с "цитатите". Продай я за 4 бона и си вземи БМВ, или VW напрвао, те са безсмъртни. Хайде да не се превъщаме в хейтърски форум.
                  Last edited by gigi; d.m.y г., 23:02.
                  Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Смятам, че Connor ни счита за достатъчно близки да сподели своите "размисли и тревоги" - нека не му се сърдим.
                    Сигурен съм, че е обогатил своя житейски опит - за това сме помогнали и всички ние.
                    Времето ще покаже отношението му към Алфа Ромео.
                    Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:21.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• Къде е ключаря?!
                      безплатни обяви
                      Моята 166

Comment

• След 7 прочетени страници и 1 час:
                        Детската градина........
                        Аман от глупости !
                        Колега, преди да са заключили темата и мен, след поредното наказание, искам да кажа няколко неща :
                        1. Объркал си марката
                        2. Объркал си мястото от където си си купил колата
                        3. Объркал си сервиза в който си поддържаш колата
                        4. Объркал си форума
                        4. .............................

П.С Няма лични обиди ! (да се вземе в предвид от модераторите/тора)

наздраве
                        AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

• Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
                          След 7 прочетени страници и 1 час:
                          Детската градина........
                          Аман от глупости !
                          Колега, преди да са заключили темата и мен, след поредното наказание, искам да кажа няколко неща :
                          1. Объркал си марката
                          2. Объркал си мястото от където си си купил колата
                          3. Объркал си сервиза в който си поддържаш колата
                          4. Объркал си форума
                          4. .............................

П.С Няма лични обиди ! (да се вземе в предвид от модераторите/тора)

наздраве
                          От 4 точки си прав само за втората. След 4 не следва ли 5?

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                            От 4 точки си прав само за втората. След 4 не следва ли 5?
                            Щом само мястото е грешно, тогава за какво говориме!!!
                            Марката е ТАЗИ!!!
                            Модела е ТОЗИ!!!
                            Чувството....е...ние си го знаем...Аиде -
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                            X