Първоначално публикувано от ivo_red
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цена на 166 в нета
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Колега ,вземи си едно пунто 1.1 или 1.2 8 клапана и си готов данъка му е 8 кинта а ангренажа му е 25 кинта даже да скъсаш ремък няма да правиш ремонт защото не удря клапаните в буталата ,гори малко.. не като тези алфи ...sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЩом я карам значи изглежда мога да си я позволя отделно е въпроса, че е просто нагла кола и гълта много пари.
Живееш в палат - .......................
Колега в един пост пишеш - че имала само возия, екстри и външен вид. Аз добавям страхотни двигатели, и какво искаш от една кола...
Що се отнася до термостатите, преди 1.5 години имах Вектра Ц (2002) на която сменях термостата в БОВА-та ...- 235лв...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Темата от цената в нета прерасна в колко гадна е тая кола.. Connor нямаш ли си друга работа?Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеТемата от цената в нета прерасна в колко гадна е тая кола.. Connor нямаш ли си друга работа?
Comment
-
Connor, твоето мнение вече е ясно, разбирам те напълно. Има колеги с противоположната позиция, включвам и себе си тука, и не е нужно да се налагаме един на друг. Темата според мен отдавна е за ключ.Малко сме все пак хората с тия екзотични машини, още по-малко сме във форума, да не се джавкаме
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеConnor, твоето мнение вече е ясно, разбирам те напълно. Има колеги с противоположната позиция, включвам и себе си тука, и не е нужно да се налагаме един на друг. Темата според мен отдавна е за ключ.Малко сме все пак хората с тия екзотични машини, още по-малко сме във форума, да не се джавкаме
Comment
-
Еми и аз не искам да се джавкаме, ама не ми е приятно като някой ми казва колко ми е "гадна" колата в собствения й форум. Просто на колегата като не му харесва колата защо трябва да му четем жалбите колко е нагла колата, колко пари гълтала, какъв К.Р е... и да не продължавм с "цитатите". Продай я за 4 бона и си вземи БМВ, или VW напрвао, те са безсмъртни. Хайде да не се превъщаме в хейтърски форум.Last edited by gigi; d.m.y г., 23:02.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Смятам, че Connor ни счита за достатъчно близки да сподели своите "размисли и тревоги" - нека не му се сърдим.
Сигурен съм, че е обогатил своя житейски опит - за това сме помогнали и всички ние.
Времето ще покаже отношението му към Алфа Ромео.Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:21.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
След 7 прочетени страници и 1 час:
Детската градина........
Аман от глупости !
Колега, преди да са заключили темата и мен, след поредното наказание, искам да кажа няколко неща :
1. Объркал си марката
2. Объркал си мястото от където си си купил колата
3. Объркал си сервиза в който си поддържаш колата
4. Объркал си форума
4. .............................
П.С Няма лични обиди ! (да се вземе в предвид от модераторите/тора)
наздравеAR 166/159 - 2.4 jtd/m
Comment
-
Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщениеСлед 7 прочетени страници и 1 час:
Детската градина........
Аман от глупости !
Колега, преди да са заключили темата и мен, след поредното наказание, искам да кажа няколко неща :
1. Объркал си марката
2. Объркал си мястото от където си си купил колата
3. Объркал си сервиза в който си поддържаш колата
4. Объркал си форума
4. .............................
П.С Няма лични обиди ! (да се вземе в предвид от модераторите/тора)
наздраве
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеОт 4 точки си прав само за втората. След 4 не следва ли 5?
Марката е ТАЗИ!!!
Модела е ТОЗИ!!!
Чувството....е...ние си го знаем...Аиде -sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
Comment